Despre noi

Ce oferim

1.
Clientul in centrul atentiei

Activitatea pe care noi o desfășurăm gravitează în jurul clientului.

2.
Excelență

Ne dorim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să îi multumim pe clienti de fiecare data.

3.
Integritate

În activitățile tehnologice asiguram în permanență transparența, onestitatea și respectul față de client.

4.
Inspirație

Abordăm munca cu entuziasm, imaginație și creativitate.

Echipa

  • Echipa Stantform

Despre noi

     STANTFORM, firma cu capital privat, a luat nastere in 2005  avand ca obiect de activitate executia si proiectarea stantelor, matritelor pentru carton ondulat si duplex, autocolant, mucava, PVC, mus etc.
Impunandu-se rapid pe piata romaneasca prin profesionalism si prin respectul acordat clientului, prin deschiderea catre inovatie si prin atentia la nevoile speciale ale fiecaruia, STANTFORM colaboreaza in prezent cu tipografii si firme producatoare de ambalaje de carton cu prestigiu din Romania. 
     Societatea este dotata cu echipamente performante destinate producerii de forme de stantare plane pentru industria poligrafica si a productiei publicitare. Materialele disponibile sunt variate, fiind de ceea mai buna calitate importate din Europa. Experienta echipei acumulata in 25 ani in acest domeniu, a dus la infiintarea firmei Stantform S.R.L.  prin crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor, pozitionandu-ne pe piata de referinta ca o companie dinamica si profesionista.

     Din punct de vedere tehnologic, STANTFORM S.R.L. a investit in solutiile cele mai eficiente disponibile prin punerea in functiune a noilor utilaje:  MASINA DE TAIERE CU LASER ,MASINA AUTOMATA DE PRELUCRAT CUTITE si MASINA AUTOMATA DE TAIAT BIGURI.

     Prin aceasta tehnologie firma STANTFORM va asigura o precizie ridicata si o calitate superioara a stantelor (matritelor) produse de noi.


image001.jpg